Vinn med hjälp av andra

 

Det är viktigt för oss pokerspelare att hålla full fokus på vårt eget spel och att vinna kräver såklart övning innan alla drag och tankar går hand i hand. Men vad många kanske missar är att titta på andra hur dem lägger upp sitt spel, man letar fram ett eget sätt att spela på och glömmer att ta hjälp av andra. Såklart är det viktigt att man har en egen stil och sätt att göra saker och ting på, alla är ändå olika och fungerar på olika sätt, där också i poker. Alla vill vinna, men vägen dit kan vara väldigt olika. Något jag ofta gör är att titta på klipp från olika spel och turneringar, att se dem stora namnet göra sina drag är väldigt lärorikt och har många gånger hjälpt mig i situationer som jag annars inte hade tagit mig ur på samma sätt.

Den sida som jag oftast hittar klippen på är Pokertuben.se. En svensk sida som samlar bra och intressanta videos, och bara en sådan sak att sidan är på svenska gillar jag. Har för vana att oftast använda mig av dessa sidor, mycket för att det är just på mitt modersmål, svenska, men även för att stödja de svenska pokerentusiasterna som tar sig tid att ta fram detta innehåll till oss andra. Det är till för att användas och då ska det användas!

Så följ mitt råd och leta reda på klipp där din favoritspelare gör sina drag, du kommer garanterat lära dig något av hans tänk! Är du alldeles ny inom poker så kanske det bästa för dig är att leta reda på tips och trix-videos och bloggar där de går igenom den viktigaste informationen du behöver för att få en bra start i din karriär. Det finns mängder med bra information på nätet, svenska som engelska, det enda du behöver göra är att bli vän med Google!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *