Spela poker hos Unibet

 

Unibet tillhör de stora pokerrumen på Internet. De har sedan starten år 2004 vuxit rejält sedan de inledde samarbetet med Microgamings. Sedan tidigare har Unibet varit stora på vadslagningar, betting, men efter sina stora satsningar på poker vilket skedde bland annat genom sin programserie Pokermiljonen på tv4 är man sedan dess ett av de större pokerrumen på nätet.

Unibet erbjuder ett flertal olika pokerspel som bland annat Hold’em och Omaha i flera olika varianter. Man erbjuder även spel med låtsaspengar vilket gör det möjligt för nybörjare att träna upp sin pokerskicklighet. Även Unibet arrangerar pristurnering och turneringar som kvalificerar vinnare till de stora pokerevenemangen. För den som vill prova sig fram i turneringar finns även frerolls som erbjuder spel i turneringar, med prispengar, utan egen insats. På Unibet finner man allt från nybörjare till proffessionella spelare.

Den kände pokerspelaren Dan Glimne har en egen pokerskola på Unibet vilket möjligör för alla nybörjare att lära sig poker från grunden. Dan, som för övrigt ledde Unibets tv-satsning i tv4, skriver även intressanta artiklar där han ger sin syn på poker, händelser och ger tips.

Hos Unibet laddar man enkelt ned en pokerklient som man installerar på sin dator. När man startar klienten loggar man in och man får en tydlig och bra översikt över pokerrummets lobby, historik, spel och pokerrum. Programvaran är enkel och snabb och i övrigt användarvänlig med ett flertal olika möjligheter till inställningar.

Insättning till Unibet kan ske med Visa, Mastercard eller ett flertal olika elektroniska plånböckerna på nätet. Uttagen kan ske direkt till bank eller till en elektronisk plånbok.

Unibet har flera olika metoder att använda för att få hjälp vid problem. Bland annat livechat och e-post men man kan även riga direkt för att prata med någon. Mer information finns på Unibets hemsida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *