Spela poker hos Betway

 

Betway är ett av de stora pokerrummen som funnits sedan år 2006. Betway har sin verksamhet baserad på Malta, där de även är licencierade för sin spelverksamhet, vilket innebär att alla vinster är skattefria. Betway vänder sig till den europeiska marknaden och räknas som ett av de större och etablerade spelbolagen.

Betway erbjuder flera olika pokerspelsvarianter där Hold’em är det mest populäraste. Betway har bra information om spelen online och erbjuder guider och hjälp för de olika momenten.

Betways använder sig av en programvara som laddas ned till datorn och som man sedan startar upp för att logga in och spela i pokerrumen hos Betway. Klientprogrammet finns på flera språk, bland annat svenska, och är tydliga och enkla att lära sig med bra funktioner för spel, statistik och hantering av olika händelser, inställningar och utseende. Det finns även möjlighet att spela online utan nedladdning av programvara vilket gör att man även kan spela på resande fot utan att behöva installera på annans dator.

På Betway finner man alla möjliga typer av spelare, allt från nybörjare till professionella spelare. Betway erbjuder bland annat ett flertal pristurneringar men även turneringar där man kan kvalificera sig för de stora turneringarna som bland annat WPT och WSOP. För den som vill prova sig fram i pokerturneringarna erbjuder Betway även till spel i Freerolls där man kan vinna både pengar och platser till pristurneringar.

Betway är ett av de pokerrum som har specialiserat sig på bonussystem. Det finns ett flertal olika möjligheter till bonus som bland annat insättningsbonus och lojalitetsbonus. Dessa bonusar kan användas som insatser till olika pristurneringar och ger möjighet att vara med och ta del av vinster från dessa spel. Läs mer på Betways hemsida angående bonusar och villkor.

Betway har flera olika insättning och uttags metoder bland annat genom överföring från Visa, Mastercard eller bank. Betway erbjuder även support på svenska.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *